Slip fortidens negative mønstre & grib DIT liv !

Først i de senere år, er der kommet fokus på hvor skadeligt det kan være at opvokse i en familie med en eller flere alkoholikere / misbrugere. For at overleve lærer man sig selv en ubevist adfærd og opbygger forskellige forsvarsmekanismer, som desværre kan følge med en langt ind i voksenlivet. Får man ikke bearbejdet eller brudt med de negative mønstre fra barndommen, vil de gentagne gange påvirke de valg, som du tager, og mange gange helt uden at du selv opdager det. De vil ganske enkelt spænde ben for dig igen og igen.

Via coaching og mentaltræning, som er en anerkendt forskningsbaseret træningsform, der indeholder mindfulness, men går skridtet videre, vil du finde dine egne styrker, forøge dit selvværd, få redskaber til at skabe de mønstre du ønsker at leve efter og fokus til at holde dem. Samtidig vil du opnå en højere grad af bevidsthed med, hvilke tanker der styrer dig og derved selv tage styringen.

Du vil blive i stand til at skabe gode relationer, få tillid til dig selv og andre, få redskaber til at sætte dine mål og turde gå efter dem
– Du kan få det liv DU ønsker!